Uleiuri pentru slăbit

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Uleiuri pentru slăbit: 3 tipuri sănătoase de inclus în dietă

Uleiurile si o silueta supla par sa fie doua concepte diametral opuse. In definitiv, despre uleiuri stim ca sunt ticsite cu calorii – cum ar putea, deci, sa ne fie de folos pentru a ne mentine greutatea optima sau, mai mult decat atat, pentru a elimina surplusul ponderal? Ei bine, oricat ar parea de neverosimil la prima vedere, chiar exista uleiuri care contribuie semnificativ la sculptarea unei siluete armonioase si la mentinerea unei sanatati de fier.

Citește mai departe

Interviu click.ro

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Zilele trecute am avut posibilitatea sa dau un interviu pentru www.click.ro care au fost interesati cu ce ochi vad eu trupurile vedetelor si cum as evalua efortul lor de a se mentine in forma. Am sa te rog sa citesti intreg articolul aici: CLICK.RO

Antrenamentul bicepsului

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

Antrenamentul bicepsului este indispensabil pentru orice culturist sau pasionat de fitness. Fie ca te duci la sala pentru a te intretine, pentru a pune zeci de kg de muschi sau pentru a slabi, bicepsul trebuie lucrat intr-un anumit mod pentru a da rezultatele dorite.

Citește mai departe

Un-bol-mic-de-fulgi-de-ovaz

Fulgi de ovaz

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

Dacă mănânci în fiecare zi terci de ovăz, orez brun sau porumb, ești protejat împotriva bolilor de inimă, spun cercetatorii de la Harvard.

Citește mai departe

Mai multe articole...

NEWSLETTER

Lasă-te inspirat de sfaturile noastre exclusive pe e-mail înscriindu-te la newsletterul Ora de Fitness.
Vei primi ocazional sfaturi, articole de specialitate şi alte infomraţii interesante pentru tine.