1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.03 (18 Votes)
Cosmin Bobis

 

Cosmin Bobiș


E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: 0746 101 867

Cosmin Bobiș

Practic culturismul de 12 ani, începând la o vârstă destul de fragedă, respectiv de la 14 ani. De-a lungul timpului, am încercat mai multe sporturi (baschet, fotbal, handbal, polo, kick-box), dar "microbul" culturismului a prins rădăcini adânci făcand ca acest sport să-mi acapareze viața sportivă, transformandu-se apoi într-un stil de viață.
Dupa ani de lucru și multe ore de pregatiri, în urmă cu 3 ani am decis că a sosit momentul să pasesc in lumea competițională participând mai întâi la concursuri locale, iar apoi, am trecut granițele tării și am acumulat experiență într-o lume în care acestui sport i se oferă un alt nivel de atenție și pregătire. Din dorința de a perfecționa cunoștintele avute în urma anilor de practicare, am urmat cursuri de calificare ca antrenor fitness-culturism al Federației Române de Culturism și Fitness, iar apoi cursuri de nutriție. Am reusit să-mi perfecționez studiile prin colaborarea cu diverși sportivi, care mi-au împartășit informații atât din bogata lor experiență competiționala cât și din pregatirea lor tematică.
Culturismul/Sportul înseamnă pentru mine mult mai mult decât a avea un aspect fizic placut. În primul rând, înseamnă sănătate, deoarece promovează obiceiuri alimentare sănătoase și proporții de masa corecte, arde grăsimile, definește musculatura și menține corpul în ansambulul lui într-o formă bună. Mai mult, culturismul implică disciplină, imi dă un sentiment de satisfacție, de împlinire și ma motivează mereu să merg mai departe, oferind și celorlalți, prin antrenamentele și planurile de nutriție pe care le fac, posibilitatea de a obține aspectul fizic dorit și de a avea o minte sănatoasă într-un corp sănătos.

Galerie Foto

"La Ora De Fitness",

ca antrenor te voi motiva, iți voi crea antrenamente personalizate, iți voi monitoriza întreaga activitate și voi sărbători alături de tine, reuțita ta!