• Tiger Classic 2017

  Tiger Classic 2017

  Tiger Classic este o competiție cu participare internațională, din 2017 a devenit un eveniment IFBBInternational, până în prezent au fost realizate 10 ediții.

  Vezi detalii

 • Tiger Classic 2017

ora de fitness


La ora de fitness ai parte de un partener de antrenament a cărui unică misiune este să te motiveze în atingerea obiectivelor dorite. A fi în cea mai bună formă nu înseamnă doar să slăbeşti. Te ajutăm să faci schimbări fundamentale în viaţa de zi cu zi. Prin schimbarea obiceiurilor de alimentaţie, prin meditaţie şi exerciţiu poţi avea un stil de viaţă sănătos.

motivația de care ai nevoie!
rezultatele pe care le dorești!

 • Mihaela Tatu

  Rezultate
  “La rezultatele pe care le are, merită să fie cunoscut. ...Cosmin Bobiș un antrenor de nădejde pentru cei care vor să fie sănătoși, care are răbdare și metodă.”
 • Adina

  Motivație
  "Este persoana care mi-a schimbat perceptia si m-a invatat ce inseamna cu adevarat un stil de viata sanatos. Ii multumesc pentru felul in care reuseste sa ma motiveze, zi de zi!"
 • Marian

  Scop
  “Cosmim e cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Este orientat spre scop, la fel ca si mine, indiferent daca obiectivul e sa alergi 42 de km la un maraton sau doar sa arati bine. El are metoda pentru ceea ce vrei tu sa realizezi... Este dedicat, consecvent si nu iti pierde timpul. Daca vrei rezultate ti-l recomand cu incredere ca si antrenor personal!”
Weblike PRO
Power Tech
Dream Speedfitness

NEWSLETTER

Lasă-te inspirat de sfaturile noastre exclusive pe e-mail înscriindu-te la newsletterul Ora de Fitness.
Vei primi ocazional sfaturi, articole de specialitate şi alte infomraţii interesante pentru tine.